Copyright © Gerco n.v.

info@gerco-nv.be

 

 

 

Afsluitingen

Draadafsluitingen / Staalmatafsluitingen / Tuinpoorten / Draaitrommels

 

Afsluitingen zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes, kleuren en uitvoeringen en dit voor zowel de residentiŽle als de industriŽle markt.  De steunpalen zijn zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde electrolytisch verzinkt en gecoat.

 

 

 

Draadafsluitingen

De steunpalen worden geplaatst in een betonnen fundering.  Als optie kan gekozen worden voor een horizontale bovenbuis of een plint in betonplaten.  Indien gewenst kunnen bovenop de steunpalen aluminium opstanden gemonteerd worden waaraan prikkeldraden bevestigd worden.  Alle hulpstukken zijn vervaardigd uit aluminium, inox en kunststof.  Indien toegepast aan sportvelden kunnen boven de draadafsluiting ook balvangnetten geplaatst worden.

Staalmatafsluitingen

Sinds enkele jaren worden meer en meer staalmatafsluitingen geplaatst.  De panelen dewelke aan vierkante steunpalen bevestigd worden vormen een strakke afsluiting.  Een onmiskenbaar voordeel van dit type afsluiting is de mogelijkheid om elk paneel afzonderlijk te vervangen na een eventuele aanrijding of een geval van vandalisme.

Tuinpoorten

Deze budgetvriendelijke poortjes zijn perfect integreerbaar in een afsluiting, afsluitbaar d.m.v. een cylinderslot en voorzien van regelbare inox scharnieren.

Draaitrommels

Ingebouwd (elektrisch) mechanisme dat afhankelijk van de toepassing links, rechts of in vrijloop draait.  Draaitrommels bestaan in 90į of 120į versie en telkens met of zonder dak.  Optioneel kunnen draaitrommels geleverd worden in inox.