Copyright © Gerco n.v.

info@gerco-nv.be

 

 

 

 

Draai- en schuifpoorten

Draaipoorten / Schuifpoorten / Tuinpoorten / Draaitrommels

Gerco n.v. levert poorten in verschillende uitvoeringen voor zowel de residentiŽle als de industriŽle markt.  Wij staan garant voor een jarenlange werking zonder enig probleem en dit omwille van de zeer robuuste uitvoering van zowel de poortvleugel als ook van de ophanging.

Al onze poorten zijn elektrolytisch verzinkt en/of gepoederlakt waardoor zij roestvrij en onderhoudsarm zijn.  Indien gewenst kunnen de diverse type's poorten geautomatiseerd worden. 

 

Draaipoorten

Draaipoorten zijn verkrijgbaar met enkele of dubbele poortvleugels naargelang de totale breedte van de doorgang.  Onze poorten zijn standaard leverbaar in verscheidene hooogtes gaande van 1 m tot 2,5 m en voor doorgangen van 4 m tot 12 m.

Schuifpoorten

Schuifpoorten kan men onderverdelen in twee groepen, namelijk schuifpoorten op rail en vrijdragende schuifpoorten.  Bij het eerste type rolt de poort over een rail dewelke in een funderingsbalk is gegoten.  Bij het tweede type zweeft de poort als het ware boven de grond.  Dit d.m.v. een ingenieus rollensysteem ter hoogte van de portieken.  Het grote voordeel van een vrijdragende schuifpoort is uiteraard het ontbreken van een rail in het wegdek en dit zowel om estetische als praktische redenen.  Al onze schuifpoorten zijn standaard verkrijgbaar in verscheidene hoogtes gaande van 1 m tot 2,5 m en voor doorgangen van 4 m tot 12 m.

Tuinpoorten

Deze budgetvriendelijke poortjes zijn perfect integreerbaar in een afsluiting, afsluitbaar d.m.v. een cylinderslot en voorzien van regelbare inox scharnieren.

Draaitrommels

Ingebouwd (elektrisch) mechanisme dat afhankelijk van de toepassing links, rechts of in vrijloop draait.  Draaitrommels bestaan in 90į of 120į versie en telkens met of zonder dak.  Optioneel kunnen draaitrommels geleverd worden in inox.